Peanut 1 - 1000 stuks

Bestel hier de Peanut 1 in 8 kleuren en per doos van 1.000 stuks.

Op voorraad

€ 227,00 * Prijzen excl. BTW en excl. verzendkosten

Kleur

Eigenschappen Peanut 1 - 1000 stuks

  • 01.P1A-TG
  • Peanut plaatverbinders
Lees minderLees meer

Beschrijving

De alleskunner voor interieurverbindingen

Het maken van kasten en meubels is door de komst van de Peanut 1 veel gemakkelijker geworden. Allerlei soorten plaatmateriaal en hout kunnen met het intelligente systeem ijzersterk verbonden worden. 

1000 stuks Peanut 1

De Peanut 1 wordt in verpakkingen van 1000 stuks verkocht bij De Groot. De Peanut 1 is in 8 kleuren beschikbaar die u bij de bestelopties kunt bekijken. Wilt u meer dan 10.000 stuks hebben? Vraag dan een offerte op maat op bij onze collega's.

Intelligent Fixings

Het bedrijf achter de Peanuts is Intelligent Fixings. In 2018 hebben zij de Peanut geïntroduceerd in de markt. Het idee is ontstaan in hun eigen meubelfabriek. Met de Peanuts kan veel geld en tijd bespaard worden en vanaf de start is het een groot succes. Voor Nederland, België en Luxemburg is gekozen voor een exclusief partnerschap met De Groot Bewerkingsmachines, vanwege het grote netwerk binnen de interieurbouw. 

Macro's nodig of andere vragen?

Bezoek ook eens onze algemene pagina over de Peanut, hier kun je technische gegevens downloaden en gratis macro's voor de meest voorkomende CNC-machines. Voor overige vragen kun je ons altijd even bellen op +31 73 547 1300.