Bewerkingsmachine leasen

Bij De Groot Bewerkingsmachines is het mogelijk om uw bewerkingsmachines te leasen met aantrekkelijke voorwaarden. In samenwerking met De Lage Landen bieden wij zogenoemde ‘financial lease’ aan. Hierbij wordt u volledig eigenaar van de bewerkingsmachine, maar hoeft u op dit moment niet de financiering voor uw nieuwe machine te regelen of houdt u het geld in de organisatie.

Bewerkingsmachines leasen

Op basis van uw wensen op het gebied van looptijd en deelfinanciering kunnen wij voor u een leaseaanbod gaan regelen voor uw nieuwe of gebruikte (hout)bewerkingsmachine. Dit weten wij vaak al binnen enkele uren.

Wanneer u op dit aanbod in wilt gaan, brengen wij u in contact met De Lage Landen. Samen met hen sluit u de leaseovereenkomst af. De financiering en aanbetaling van uw machine regelen wij met De Lage Landen.

Pas na plaatsing van uw machine zal de eerste leasetermijn ingaan.

Meer weten of een voorstel ontvangen?

Heeft u interesse in één van onze machines en bent u benieuwd naar het leasetarief? Vraag deze op bij onze binnendienst via aanvragen@degroot.nl of op 073 547 1300. Uiteraard kan de accountmanager in uw regio u ook helpen.

Bel 073 547 1300 (optie 1)