Graule afkortzaag

Graule afkortzaag

Wanneer je op zoek bent naar een goede kwaliteit afkortzaag waar je nog jaren plezier aan gaat beleven, dan is een Graule afkortzaag de beste keuze voor jou. Deze Duitse machines combineren een hoge kwaliteit met een zeer slim en doordacht ontwerp. De Graule is verkrijgbaar in 4 maten, van 85 tot en met 200 mm hoog. Afhankelijk van het gekozen type kun je kiezen voor enkelzijdig of dubbelzijdig neigen en/of zwenken.

Bekijk alle Graule afkortzagen

Graule afkortzaag in verstek

Verstek zagen

Uniek aan de Graule afkortzaag is de zwenk-as. In elke gradenpositie van -45° tot 45° is het 0-punt hetzelfde. Hierdoor kun je gewoon jouw maataanslag op je rolwagen blijven gebruiken, zelfs bij verstek zagen.

Nieuwe en gebruikte Graule afkortzagen

Graule onderdelen en service

Ook de onderdelen voor jouw Graule afkortzaag kun je bestellen bij De Groot Bewerkingsmachines. We bieden een aantal veelvoorkomende verbruiksartikelen aan in onze webshop. Overige onderdelen kun je telefonisch of per mail bestellen bij ons magazijn.
Wil je onderhoud of een keuring uit laten voeren op jouw Graule afkortzaag? Ons service-team staat voor je klaar!
Graule afkortzaag detail

Ontdek Graule in onze showroom

Je vindt alle Graule afkortzagen in onze showroom in Rosmalen. Wij adviseren voor aankoop van de Graule afkortzaag dan ook altijd een bezoek aan onze showroom. Je kunt de machine zelf ervaren en eventueel kijken welke rollenbaan het meest geschikt is voor jou.
Uiteraard komen we ook graag bij jou langs om je meer te vertellen over de mogelijkheden. Maak een afspraak via 073 537 1300 of ons afspraakformulier.