Harwi & De Groot Bewerkingsmachines

De zaagmachines van Harwi worden in Nederland ontwikkeld. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf uit Helmond. De machines moeten zelfs onder extreme omstandigheden goed presteren. Uiteraard moet een Harwi wel betaalbaar blijven, dus het productieproces is dusdanig efficiënt ingericht dat we een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding kunnen bieden.

Wij leveren, installeren en onderhouden Harwi zaagmachines. Ook onderdelen voor jouw Harwi zaag kun je bij ons bestellen.

Harwi wandplatenzaag

De frame-constructie van Harwi wandplatenzagen wordt uit één geheel gelast, wat een Harwi platenzaag uniek maakt. Het resultaat is een zeer stabiele machine met een hoge nauwkeurigheid.

Bekijk wandzagen

Harwi afkortzaag

Voor elk soort afkortwerk heeft Harwi een passende afkortzaag. Vind je snelheid belangrijk, of wil je liever grote elementen afkorten? Bij Harwi hoef je nooit concessies te doen op het gebied van kwaliteit.

Bekijk afkortzagen

Harwi cirkelzaagmachine

Voor professioneel schulpen en afkorten met een zaagtafel ben je bij Harwi ook aan het juiste adres. Harwi biedt drie machines met diverse afmetingen en opties in deze categorie. De zaagtafels zijn zeer geschikt voor continue zwaar gebruik. 

Bekijk tafelzagen

Ontdek Harwi in onze showroom

In Rosmalen hebben we diverse Harwi zaagmachines opgesteld staan in onze showroom. Je hebt dus de mogelijkheid om de machine uitvoerig te inspecteren voordat je een keuze maakt voor Harwi. We nodigen je graag uit in onze showroom, de koffie staat klaar!
Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek bij jou op de zaak? Dat is uiteraard ook mogelijk bij De Groot. Bel 073 547 1300 en wij verbinden je door met de accountmanager uit jouw regio. Een afspraak maken via ons formulier is ook mogelijk.