Meconaf stationaire afzuigunit

  • Op maat samen te stellen

Wij zijn momenteel gesloten. Stuur een mail naar aanvragen@degroot.nl en we beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Leasen mogelijk

Eigenschappen Meconaf stationaire afzuigunit

  • Meconaf
  • Meconaf
Lees minderLees meer

Beschrijving

De afzuiginstallaties van Meconaf voor de houtwerkplaats zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in onze branche. Uiteraard is bij alle installaties alles gedaan om brand te voorkomen voor middel van (droge) blussystemen. Hiermee voldoen alle installaties aan de ATEX-normen.

Ook is de laatste jaren veel ontwikkeld op het gebied van energiebesparing. Door gebruik van hoogrendement ventilatoren en slimme meetsystemen wordt op elk moment de exacte benodigde afzuigcapaciteit geboden.

Alle afzuiginstallaties van Meconaf kunnen uitgerust worden met opvangbakken, brikettenpers of luchtsluis.

SMOB afzuiginstallaties

De SMOB-afzuiging van Meconaf is zeer geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven met enkele machines. De afzuiginstallatie wordt gereinigd door middel van een schudsysteem. De SMOB afzuiging is verkrijgbaar in diverse modellen, waarbij het kleinste model een capaciteit van 2.715 m3/uur heeft en de grootste 8.315 m3/uur.

SMOP afzuiginstallaties

De SMOP-afzuiginstallaties zijn geschikt voor continue afzuiging en kunnen daarmee in de middelgrote tot grote werkplaats worden geplaatst. De reiniging in deze units vindt plaats door middel van perslucht en kan tijdens het afzuigen gedaan worden. Ook hier zijn diverse modellen, waarbij het kleinste model een capaciteit heeft van 2.715 m3/uur en de grootste 8.350 m3/uur.

Afzuiginstallaties op maat

Naast de standaard afzuiginstallaties van Meconaf zijn er ook voldoende mogelijkheden voor maatwerk oplossingen, wanneer de situatie daarom vraagt. 

Afzuiginstallatie samenstellen

De juiste afzuiginstallatie voor jouw werkplaats is afhankelijk van de situatie rondom het pand, de machines in de werkplaats en het benodigde leidingwerk. We helpen jou graag de juiste installatie uit te zoeken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meconaf stationaire afzuigunit

  • Op maat samen te stellen

Wij zijn momenteel gesloten. Stuur een mail naar aanvragen@degroot.nl en we beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Leasen mogelijk