Peanut 2 - 1250 stuks

Bestel hier de Peanut 2 in een handige grootverpakking van 1250 stuks.

Op voorraad

€ 205,00 * Prijzen excl. btw en verzendkosten

Eigenschappen Peanut 2 - 1250 stuks

  • P2A
  • Intelligent Fixings
Lees minderLees meer

Beschrijving

Plaatverbindingen sneller en goedkoper

Met de Peanut 1 heeft het bedrijf Intelligent Fixings voor een revolutie in interieurbouw gezorgd. Platen kunnen veel sneller en goedkoper worden verbonden dan traditionele systemen. Na de Peanut 1 volgde al snel de Peanut 2, welke voortborduurt op het slimme systeem van de Peanut 1. Voor elk type plaatmateriaal kan de Peanut 2 gebruikt worden.

1250 stuks Peanut 2

Wij verkopen de Peanut 2 in verpakkingen van 1250 stuks. In de verpakking zitten geen bevestigingsschroeven, aangezien deze per type verbinding om een andere maat vraagt. 
Wilt u meer dan 10.000 stuks bestellen? Bel of mail ons dan voor een offerte op maat.

 

Macro's en hulp

Heeft u macro's nodig voor uw cnc-machine of hulp nodig bij het instellen van de macro's? Bekijk dan onze informatiepagina voor Intelligent Fixings Peanuts. 

Intelligent Fixings

Sinds 2020 heeft De Groot Bewerkingsmachines een samenwerking met het bedrijf achter de Peanut; Intelligent Fixings. Voor de Benelux mogen wij de Peanuts exclusief verkopen. Een samenwerking waar we erg trots op zijn, aangezien we zo nog meer toegevoegde waarde aan interieurbouwers in Nederland, België en Luxemburg kunnen leveren.