Slimme werkplaats machines

Veel van onze machines zijn geschikt om gebruikt te worden in een ‘slimme werkplaats’. Gegevens van de machines zijn online beschikbaar en de afdelingen werkvoorbereiding, projectmanagement, logistiek, financiën en directie kunnen de gegevens gebruiken om weloverwogen beslissingen te maken. Op deze pagina ontdek je wat je kunt verwachten van een slimme werkplaats machine van De Groot.

Data voor jouw ERP-pakket

Onze slimme werplaats machines slaan hun productiedata online op. Jouw ERP-pakket kan deze data vervolgens gebruiken om voorspellingen te maken over de verwachte eindtijd van het proces of kan signaleren als het proces langer duurt dan normaal. Over een langere termijn kun je ook eventuele knelpunten in jouw productieproces gemakkelijk opsporen.

De mogelijkheden voor deze data zijn vrijwel eindeloos en worden alleen begrensd door jouw creativiteit. Wij denken graag met je mee over hoe deze data jouw bedrijf kan helpen groeien.

Preventief onderhoud

Veel van onze slimme machines sturen hun machinedata door naar bijpassende software. Met deze informatie kan aangegeven worden of er onderhoud gepleegd moet worden en zo ja, welke onderdelen aandacht nodig hebben. Tientallen en soms wel honderden sensoren meten vitale functies van de machine en geven jou de kans om met preventief onderhoud storingen te voorkomen.

De informatie kun je zelf gebruiken, maar je kunt ze ook met De Groot delen, zodat wij proactief onderhoudsafspraken met je kunnen maken en de onderdelen ruim op tijd kunnen bestellen.

Storingen

Ondanks regelmatig onderhoud kan een storing altijd voorkomen. Slimme machines zorgen ervoor dat iedereen snel op de hoogte wordt gebracht. Alle afdelingen kunnen er rekening mee houden dat er een vertraging in het proces komt.

Uiteraard is het doel om zo snel mogelijk weer online te zijn. De gegevens kun je dan ook delen met onze serviceafdeling, zodat wij de machine van afstand uit kunnen lezen. Wellicht kunnen we jou telefonisch al helpen om zelf de storing op te lossen. En mocht dit niet lukken, dan kunnen we één van onze technici langs sturen. Die neemt meteen de juiste onderdelen mee en kan direct gericht aan de slag.

Ben jij al klaar voor de slimme werkplaats?

Wil jij ook vandaag al starten met het slimmer maken van jouw bedrijf? Onze automatisering specialisten spreken graag met je af om de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak via jouw De Groot accountmanager of bel naar 073 547 1300.