Vind jouw stage of traineeship bij De Groot Bewerkingsmachines!

Tijd om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen!

Wil jij stagelopen, afstuderen of een traineeship starten bij De Groot? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar studenten op MBO, HBO & WO niveau. Je kunt namelijk met verschillende opleidingen terecht op diverse afdelingen binnen De Groot! Een stage of traineeship binnen ons groeiende bedrijf is heel uitdagend en we doen onze uiterste best om je zoveel mogelijk te leren.

Wat bieden wij jou?

Je mag bij De Groot Bewerkingsmachines een leuke, leerzame stage of traineeship verwachten binnen een gedreven en betrokken familiebedrijf met een informele sfeer. Je krijgt een vaste persoonlijke begeleider waar je regelmatig contact mee hebt en je ontvangt een passende vergoeding.

Welke mogelijkheden bieden wij?

Technicus service/onderhoud

Ben jij op zoek naar een technische meewerkstage of afstudeerstage, voor beide stages kan je terecht binnen ons team van technici.

Wat ga je doen tijdens je BBL of BOL stage?

Je gaat gebruikte bewerkingsmachines voor houtbewerking reviseren en repareren op de werkplaats samen met collega's binnen De Groot zodat deze weer technisch in orde worden gemaakt voor onze klanten binnen heel Nederland. Tevens ga je machines installeren bij klanten en je gaat onderhoud aan machines uitvoeren. Je leert tijdens deze stage alle facetten van de techniek zodat je jezelf als service of onderhoudsmonteur kunt ontwikkelen.

Je beschikt over technisch inzicht, hebt oog voor details en een gezonde dosis enthousiasme.

Jouw profiel

  • Je volgt een MBO opleiding richting elektrotechniek, technicus engineering, mechatronica of vergelijkbaar
  • Je bent leergierig, energiek en houdt van aanpakken

Jouw doorgroeimogelijkheden

Na afronding van je stage kun je bij ons aan de slag als Servicetechnicus of Onderhoudstechnicus. Wil je verder doorgroeien naar een andere functie, jezelf specialiseren of via ons verder studeren, het kan binnen De Groot allemaal.


Onderzoeks- of afstudeerstage (HBO/WO)

Ben je op zoek naar afstudeerstage op HBO of WO niveau dan kan je bij ons terecht op verschillende afdelingen zoals marketing, verkoop, automation, order & planning & financiën.
Deel jouw idee hoe jouw gewenste stage of afstudeeropdracht eruit zou moeten zien en wij gaan graag samen met jou het gesprek aan om te brainstormen over de mogelijkheden!


HBO deeltijd / Duaal traject

Wil jij verder studeren en blijven werken tegelijkertijd? Binnen De Groot is het dan mogelijk om een betaalde HBO opleiding in techniek te gaan volgen. Op deze manier ga je bij ons aan de slag en bouw je verder aan je toekomst. Er is altijd plek voor een duale HBO student zoals jij.

Voordelen van een dergelijk duaal traject?

  • Je ontvangt je salaris en wij betalen tevens jouw studiekosten
  • Je kunt zelf ontdekken bij welk specialisme jouw interesse ligt
  • Je krijgt coaching met een persoonlijk opleidingsplan

Traineeships

Ben jij net afgestudeerd en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen de techniek? Wil je denken en doen combineren? Kies dan voor een traineeship binnen De Groot Bewerkingsmachines! De technische wereld staat namelijk om jou te springen en binnen De Groot zijn er keuzes genoeg. Ben je op zoek naar een verdiepende functie waarbij je meteen aan de slag kunt? Wij kunnen je dan opleiden binnen diverse richtingen zoals automation specialist, product specialist of customer service technicus. We helpen je op deze manier graag om je technische kennis en skills te ontwikkelen die je meteen in de praktijk brengt richting onze klanten. Na het succesvol afronden van het traject wacht er een uitdagende positie binnen ons groeiende bedrijf op jou.

Zullen we kennismaken?

Wil je graag stage komen lopen bij De Groot? Laten we dan snel een kennismaking inplannen! Neem contact op met Myrthe Ruijs, ze helpt je graag verder. 


Optie 1: Even bellen?

Je kunt Myrthe elke werkdag bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur via 0645060087.

Optie 2: Bericht

Je mag Myrthe 24 uur per dag een WhatsApp sturen op 0645060087 of mailen via myrthe.ruijs@degroot.nl.

Optie 3: Formulier

Geef jouw interesse door via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.