Met jou...

...minder stilstand.

Onderhoudstechnicus ervaren

Ben je klantgericht en graag praktisch met techniek bezig? Installatie en onderhoud, draai jij je hand er niet voor om? We kunnen jou zelfstandig op pad sturen en jij zorgt dat het goed komt. Jij bent dé onderhoudstechnicus van De Groot! Onze klanten zitten door heel Nederland, daarom zoeken wij in meerdere regio’s van Nederland onderhoudstechnici.

Onderhouds-technicus

Onderhoudstechnicus worden voor bewerkingsmachines kun je niet op school leren. 

Op locatie bij de klant verzorg jij het (preventief) onderhoud, reparaties en service aan de bewerkingsmachines. Vanuit onze planningsafdeling, waar je veelvuldig mee in contact staat, krijg je jouw werkplanning. De benodigde materialen liggen voor je klaar bij de klant. Eenmaal bij de klant, informeer je hem over de werkzaamheden, geeft advies over het onderhoud en het voorkomen van storingen en handelt het ook administratief netjes af. Waar nodig word je ondersteund door jouw collega-technici en onze fabrikanten.

Je werkt in deze functie zo veel mogelijk in jouw eigen regio, maar het kan ook voorkomen dat je buiten jouw regio werkt of op onze vestiging in Rosmalen.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn als ervaren onderhoudstechnicus binnen De Groot?

Als ervaren onderhoudstechnicus ben je voornamelijk zelfstandig aan het werk. Je vindt het leuk praktisch bezig te zijn en bent nieuwsgierig naar onze machines. Het spreekt voor zich dat je veilig, georganiseerd en nauwkeurig te werk gaat. Je bent klantgericht en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. 

Verder vragen we:

 • Een afgeronde relevante opleiding, in de richting van Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek
 • Ervaring vanuit een soortgelijke functie is een pré;
 • Communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal, Duits is een pré;

Met jou...

...een betere leefomgeving.

Bij De Groot hebben we de ambitie om bij te dragen aan een mooiere wereld met de producten en diensten die wij leveren. Wanneer wij ons werk goed doen krijgt het bouwen met hout een flinke impuls en kunnen we kunststoffen op de juiste manier toepassen. En dat betekent meer goede woningen, minder CO2 en minder afhankelijk van gas. Jouw rol is zorgen dat de klant kan produceren. Dat doe je door niet alleen goed onderhoud uit te voeren, maar ook door met de klant mee te denken. Je geeft waardevolle tips waardoor storingen in de toekomst voorkomen worden. Onze klant moet kunnen vertrouwen op technici zoals jij. Vriendelijk, behulpzaam en gedreven. Met jou… een betere leefomgeving!

Welkom bij Team De Groot

Meer dan 25 technici zijn dagelijks op pad om te zorgen dat onze klanten zoveel mogelijk productie kunnen draaien. Het team bestaat uit een goede mix tussen nieuw talent en doorgewinterde technici. Een gezellig team waarbij iedereen altijd voor elkaar klaar staat.

We werken intensief samen met vooruitstrevende Europese topmerken. Bij nieuwe machines of productinnovaties zul je uitgebreide scholing ontvangen, zodat jouw kennis altijd up-to-date blijft. Naast trainingen van onze leveranciers geven we zelf ook regelmatig scholingen en bieden we onze collega’s ook de mogelijkheid om relevante opleidingen te volgen.

Werken in een Brabants bedrijf?

De Groot Bewerkingsmachines is gevestigd in Rosmalen en actief in heel Nederland. Als ervaren onderhoudstechnicus kun je dus door heel Nederland gestuurd worden, maar we proberen jou zo dicht mogelijk bij huis te plannen. Eventueel benodigde onderdelen sturen we per post naar de klant, zo kun jij 's ochtends direct vanuit huis naar de klant rijden. We verwachten dat je minimaal één keer per maand ons kantoor in Rosmalen bezoekt, zodat je binding met de zaak houdt. Woon je in de buurt? Dan zien je waarschijnlijk wel vaker, bijvoorbeeld op onze vrijdagmiddagborrel.

Loop een dag mee!

Heb je interesse in een vrijblijvende meeloopdag om zelf te ervaren wat deze functie precies inhoudt? Stuur een mailtje naar myrthe.ruijs@degroot.nl of bel/Whatsapp naar 0645060087.

Onze kernwaarden

 • Familie – Wij gedragen ons als één familie, voelen ons thuis en iedereen is gelijk.
 • Loyaal – Wij zijn trouw en voelen ons betrokken bij ons bedrijf en onze klanten.
 • Trots - Wij zijn trots op ons bedrijf en op de prestaties die we samen leveren.
 • Gedreven - Met ons enthousiaste team zetten we ons dagelijks in voor de klant en streven wij naar de hoogste kwaliteit. We halen het beste uit onszelf, werken met passie en zijn elke dag op zoek naar verbetering.

Wil je meer weten over ons familiebedrijf? Bekijk dan ook eens deze pagina Over De Groot.

Wat bieden wij je als ervaren onderhouds-technicus?

Bij De Groot Bewerkingsmachines vind je een werkgever die écht aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

De basis van werken bij De Groot is uitstekend voor elkaar. Je krijgt een goed salaris, vakantiegeld en er is veel ruimte voor informeel contact tijdens borrels, feestjes en ook gewoon op werkvloer.

Naast deze goede basis biedt werken bij De Groot nog veel meer voordelen:

 • Je krijgt 29 vakantiedagen.
 • Je krijgt een ruim inwerktraject.
 • Je krijgt een tablet en mobiele telefoon van de zaak.
 • Je werkt met moderne software, hardware en gereedschap.
 • Je krijgt een mooie VW Caddy van de zaak.
 • Je hebt een aantal keer per jaar een ontwikkelgesprek, waarin we jouw looppad bespreken en waarin aandacht is voor jouw werk/privé-balans.
 • Je volgt met regelmaat cursussen en trainingen om jouw kennis up to date te houden.
 • Je krijgt veel ruimte voor het inbrengen van eigen ideeën en initiatieven.
 • Je profiteert van een goede pensioenregeling.
 • Wij bieden volop doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. 

Zullen we kennismaken?

Lijkt deze functie je wat? Of heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met Myrthe Ruijs, ze helpt je graag verder. 


Optie 1: Even bellen?

Je kunt Myrthe elke werkdag bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur via 0645060087.

Optie 2: Bericht

Je mag Myrthe 24 uur per dag een WhatsApp sturen op 0645060087 of mailen via myrthe.ruijs@degroot.nl.

Optie 3: Formulier

Geef jouw interesse door via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.