Altendorf F45 Black Edition formaatzaag 

- Iconische machine in een exclusief design

De Altendorf F45 Black Edition is niet zomaar een machine; het is een eerbetoon aan tien jaar uitmuntende prestaties en innovatie. Deze limited edition viert het 10-jarig jubileum van de F45-serie met een uniek ontwerp en indrukwekkende technologie. Slechts 500 exemplaren van deze exclusieve machine zijn wereldwijd beschikbaar, wat van de F45 Black Edition een absolute must-have maakt.

Waarom kiezen voor de Altendorf F45 Black Edition?

  • Beperkte oplage: slechts 500 machines wereldwijd beschikbaar - exclusief en uniek;
  • Robuuste kwaliteit: Altendorf's betrouwbare bouwkwaliteit voor langdurige prestaties;
  • Geavanceerde technologie: innovatieve snijtechnologie voor precisie en efficiëntie;
  • Stijlvol design: een strak zwart uiterlijk dat een statement maakt in elke werkplaats.

Wat maakt de F45 Black Edition zo bijzonder?

Exclusiviteit
De F45 Black Edition is een gelimiteerde oplage van slechts 500 stuks. Elk exemplaar is een uniek stuk vakmanschap dat u de kans geeft om een machine te bezitten die niet alleen functioneel is, maar ook een visueel statement maakt in uw werkplaats.

Elegantie in design
Het onderscheidende zwarte design van de F45 Black Edition maakt deze zaagmachine een echte eyecatcher. De strakke lijnen en het moderne, minimalistische uiterlijk zorgen ervoor dat de machine niet alleen een werkinstrument is, maar ook een designobject.

Onovertroffen technologie
De Altendorf F45 staat bekend om zijn betrouwbaarheid en precisie. De Black Edition behoudt al deze kenmerken, van robuuste constructie tot geavanceerde snijtechnologie. Of u nu werkt in de meubelindustrie, interieurbouw of een andere vorm van houtbewerking, de F45 Black Edition biedt u de precisie en flexibiliteit die u nodig heeft om uw werk naar een hoger niveau te tillen.

Veelzijdigheid
De F45 Black Edition is ideaal voor uiteenlopende zaagwerkzaamheden, van eenvoudig maatwerk tot complexe bewerkingen. Dankzij de gebruiksvriendelijke besturing en de mogelijkheid om verschillende materialen te bewerken, is de F45 een veelzijdige partner in elke werkplaats.

Ervaar de Altendorf F45 Black Edition zelf

Bent u benieuwd naar wat deze machine kan betekenen voor uw werkplaats? Kom langs in onze showroom en ontdek de Altendorf F45 Black Edition van dichtbij. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en de mogelijkheden van deze machine toe te lichten. 
Een afspraak maken is niet verplicht maar wel handig. U kunt zonder afspraak binnenlopen tijdens kantooruren (8.30 - 17.00 uur) of zaterdagochtend tussen 08.30 - 12.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met ons via aanvragen@degroot.nl of 073 547 1300.
Terugblik Houtwereld Praktijkdag bij De Groot
Lees over de dag en bekijk de aftermovie.
2 oktober 2024
Klantcase: Dorrestijn Timmerfabriek
Neem een kijkje in de volledig geautomatiseerde productiestraat van Dorrestijn Timmerfabriek.
9 september 2024
Een exclusieve limited edition formaatzaag
Ontdek deze visuele sensatie
1 september 2024
Afstudeerstage Joost bij team Onderdelen
Lees hoe Joost zijn stage bij De Groot heeft ervaren.
24 juli 2024