Weinig & De Groot Bewerkingsmachines

Al sinds 1905 is Weinig een toonaangevend merk in de massief houtbewerking. De Groot Bewerkingsmachines is exclusief dealer voor Nederland van dit topmerk. Samen met Weinig zorgen we keer op keer weer voor innovaties voor de timmerindustrie. Het bekendste voorbeeld hiervan is de Weinig Conturex, het eerste volledig automatische bewerkingscentrum voor ramen, deuren en kozijnen.

Wij leveren machines, onderdelen, onderhoud, trainingen en service van en voor Weinig machines.

Weinig Conturex

Al decennialang is de Conturex een begrip in de timmerindustrie. Het CNC-bewerkingscentrum is inmiddels al 4 generaties verder en werkt nauwkeuriger, sneller en efficiënter dan ooit tevoren!

Ontdek de Conturex

Weinig Schaaf- en Profileermachines

De vierzijdige schaafmachines en profileermachines van Weinig zetten de standaard in de markt. Weinig biedt vijf lijnen; een overzicht van klein naar groot:

  • Weinig Cube 
  • Weinig Profimat
  • Weinig Unimat
  • Weinig Powermat
  • Weinig Hydromat

Bekijk alle schaaf- en profileermachines

Weinig zaagmachines

Ook voor zagen en afkorten is Weinig de beste keuze. Er zijn machines beschikbaar van handmatige- tot en met volautomatische bediening.

  • Weinig afkortzagen 
  • Weinig langszagen
  • Weinig meerbladzagen

Bekijk alle zaagmachines 

Weinig lijmmachines

Het verlijmen van massief hout of het maken van vingerlassen kun je ook overlaten aan de machines van Weinig.

Weinig software oplossingen

Weinig investeert de laatste jaren ook veel in het ontwikkelen van intelligente software-oplossingen om het productieproces verder te optimaliseren. Machines worden aan elkaar gekoppeld en de productlijsten worden vanaf kantoor aangestuurd. Onze productspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Bekijk Weinig software

Ontdek Weinig in onze showroom

Wij laten je graag de unieke voordelen van Weinig machines zien in onze showroom in Rosmalen. Je vindt hier diverse machines opgesteld en aangesloten.

Ons team voor de timmerindustrie geeft graag vrijblijvend een demo op deze machines. Laat weten waar je interesse in hebt en wij bereiden de demonstratie voor. Bel ons op 073 547 1300 of maak direct een afspraak via ons formulier.