‘Een uitdagende functie met veel diversiteit’

Daniël is al meer dan 11,5 jaar werkzaam bij De Groot. Na zijn opleiding richting logistiek heeft hij elders zijn eerste werkervaring opgedaan. Sinds 2008 is hij bij ons werkzaam als Spare Parts Medewerker, op de afdeling waar het team zich bezighoudt met de in- en verkoop van onderdelen voor onze machines.

In deze functie heeft hij veel contact met klanten, maar ook met interne afdelingen. Daarnaast is Daniël de aangewezen persoon wanneer het gaat om handgereedschappen. Hij zorgt dat onze klanten hier goed over geadviseerd worden en geeft demonstraties over het gebruik van deze machines.

Prettige samenwerking

'Ik zit helemaal op mijn plek bij De Groot. In mijn rol heb ik een echte spin-in-het-webfunctie en heb dan ook veel contact met mijn collega’s van Service & Support, maar uiteraard ook met verschillende klanten. Naast de in- en verkoop van onderdelen verzorg ik ook de verkoop van handgereedschappen, bij ons in de showroom in Rosmalen.

De diversiteit aan werkzaamheden en het contact met collega’s en klanten geven mij uitdaging en plezier in mijn werk. De samenwerking met mijn collega’s ervaar ik als erg prettig, waar we met zijn allen werken als team. Sinds januari 2020 hebben we een nieuw ERP-systeem, waar met dan ook met alle collega’s vol induiken om het zo snel mogelijk eigen te maken. Samen zorgen we voor procesverbeteringen en weten we snel alle ins en outs.'

Investeren in personeel

'Sinds enkele jaren had ik een coördinerende functie binnen de afdeling, maar hier lag mijn ambitie niet meer. Samen hebben we onderzocht wat het beste bij me paste, mocht ik nieuwe dingen leren en leerde ik machines verder kennen. In 2019 heb ik de stap gemaakt naar mijn huidige functie, waar ik met iedere dag met plezier naar mijn werk ga.
De gemoedelijke sfeer binnen het familiebedrijf en de functie passen perfect bij me. Iedereen kent elkaar binnen het bedrijf, wat zorgt voor een prettige persoonlijke benadering tussen collega’s. De Groot is voor mij een financieel gezonde organisatie, waar geïnvesteerd wordt in personeel, maar ook in klantervaring. Zo zorgt onze showroom, met de nieuwste machines van topmerken, voor een unieke beleving bij de klant.'

Bekijk alle vacatures

Wil jij ook werken bij De Groot? Bekijk nu of we een passende vacature voor jou hebben.

Alle vacatures