Hoe is het om te werken bij De Groot?

Elke collega beleeft het werken bij De Groot heel anders, maar één ding hebben we gemeen: we komen elke dag met veel plezier naar ons werk. Ontdek hier de verhalen van onze collega's over hoe zij het werken bij De Groot ervaren.

Eveline

Administratief medewerker

Eveline maakt sinds 2018 deel uit van ons team, waar ze voor ons een deel van de financiële administratie verzorgd. Ook is ze lid van onze personeelsvereniging en verzorgt ze interne communicatie. Sinds 2019 is ze binnen De Groot ook preventiemedewerker geworden, waarbij ze ervoor zorgt dat iedereen veilig werkt. Vanuit haar functie staat ze veelvuldig in contact met vele collega’s.

Lees het verhaal van Eveline

Johan

Technisch planner

Sinds 2017 is Johan werkzaam bij De Groot. Na enkele jaren bij een andere organisatie gewerkt te hebben, maakte hij de keuze bij ons aan de slag te gaan. Hier is hij werkzaam als planner op de afdeling Service & Support, waarbij hij zorgt dat onze klanten tijdig geholpen worden.

Lees het verhaal van Johan

Marco

Accountmanager

Marco is al lange tijd als medewerker verbonden aan onze organisatie. Hij werkt binnen De Groot als accountmanager voor regio Zuid-Holland en combineert dit met zijn rol als productspecialist.
In deze functie is Marco dagelijks bij (potentiële) klanten om hen te adviseren en informeren over bewerkingsmachines.
Lees het verhaal van Marco

Daniël

Medewerker spare parts

Daniël is al meer dan 11,5 jaar werkzaam bij De Groot. Na zijn opleiding richting logistiek heeft hij elders zijn eerste werkervaring opgedaan. Sinds 2008 is hij bij ons werkzaam als Spare Parts Medewerker, op de afdeling waar het team zich bezighoudt met de in- en verkoop van onderdelen voor onze machines.

Lees het verhaal van Daniël

Bart

Oud-Stagiair en huidige servicetechnicus

Bart is in november 2019 gestart als afstudeer stagiair bij De Groot. Hij heeft ondertussen zijn opleiding High-Tech Metalektro aan het Koning Willem I College in Den Bosch afgerond en werkt nu vast bij De Groot. Hij koos juist voor deze studie vanwege de combinatie tussen werktuigbouwkunde en mechatronica. Via een van onze klanten, waar Bart een bijbaan had, is hij voor zijn stageopdracht bij De Groot gekomen. Hij werkte daar veelvuldig met onze machines, waarna zijn interesse werd gewekt.

Lees het verhaal van Bart

Bekijk alle vacatures

Wil jij ook werken bij De Groot? Bekijk nu of we een passende vacature voor jou hebben.

Alle vacatures