‘De samenwerking tussen collega’s is super!’

Eveline maakt sinds 2018 deel uit van ons team, waar ze voor ons een deel van de financiële administratie verzorgd. Ook is ze lid van onze personeelsvereniging en verzorgt ze interne communicatie. Sinds 2019 is ze binnen De Groot ook preventiemedewerker geworden, waarbij ze ervoor zorgt dat iedereen veilig werkt. Vanuit haar functie staat ze veelvuldig in contact met vele collega’s.

Korte lijnen

'De samenwerking met mijn collega’s maakt het werk extra leuk. We werken hard, maar er is ook tijd voor een geintje. Hierdoor is de sfeer binnen de organisatie goed en werken we graag samen. De diversiteit in mijn baan, van de financiële administratie tot aan mijn taken als preventiemedewerker maken dat mijn dagen nooit hetzelfde zijn. Sinds januari 2020 hebben we organisatie breed een nieuw ERP-systeem waar we dagelijks samen bezig zijn dit goed onder de knie te krijgen en samen te onderzoeken. Dit geeft ons allemaal veel nieuwe energie.

In deze functie schakel ik met verschillende afdelingen, zoals de planning en buitendienst en spreek ik dagelijks verschillende collega’s. Het contact met hen verloopt soepel, iedereen is behulpzaam en we durven elkaar kritische vragen te stellen om zo samen verder te komen. De lijnen zijn binnen ons bedrijf erg kort waardoor we snel kunnen schakelen met elkaar. Het meest trots ben ik dan ook op de samenwerking die ik onderling met mijn collega’s heb.'

Kansen voor ontwikkeling

'Bij De Groot krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en bekijk je samen waarin je het beste tot je recht komt. Zo leek het mij een goede kans mezelf verder te ontwikkelen in de vorm van preventiemedewerker, waarin ik me ook gesteund voelde.
De Groot is voor mij een organisatie met Brabantse gezelligheid, waar medewerkers centraal staan. Het voelt als een warme organisatie, waar naast hard werken ook tijd is voor ontspanning. Zo worden er ieder jaar verschillende bedrijfsfeesten gehouden en zijn er op de vrijdagmiddagborrels vele collega’s die de week samen afsluiten.'

Bekijk alle vacatures

Wil jij ook werken bij De Groot? Bekijk nu of we een passende vacature voor jou hebben.

Alle vacatures