"Werken bij De Groot voelt als thuiskomen"

Marco is al lange tijd als medewerker verbonden aan onze organisatie. Hij werkt binnen De Groot als accountmanager voor regio Zuid-Holland en combineert dit met zijn rol als productspecialist.

In deze functie is Marco dagelijks bij (potentiële) klanten om hen te adviseren en informeren over bewerkingsmachines.

De Groot familie

'Het leukste in het werk vind ik de communicatie en interactie met de klant, om hen te kunnen adviseren over onze machines. Dagelijks houd ik me bezig met de verkoop van grote investeringsgoederen, waarbij ik mag werken met topmerken uit de markt. Ik neem de klant graag gedurende het gehele proces mee. Al jaren heb ik het naar mijn zin, ga ik met plezier naar mijn werk. Werken bij De Groot voelt als thuiskomen. De sfeer binnen de organisatie is prettig en we zien elkaar regelmatig, ook voor leuke uitjes naast het werk. Je voelt je direct onderdeel van de ‘De Groot familie’, waar ik voel dat de directie ook echt betrokken is bij de medewerkers.

De grootste uitdaging ligt voor mij in de verkoop van onze machines, om ervoor te zorgen dat het gehele proces tussen verkoop en levering goed verloopt. Hierbij heb ik ook de hulp van mijn collega’s op kantoor nodig, waarmee ik een goede band heb. Zij hebben dezelfde drive als ik.'

Onze grote showroom

'Iedere dag leer ik bij, met name in de technische ontwikkelingen van onze machines, wat erg snel gaat. Zo leer ik iedere dag over de nieuwe toepassingen van machines en vergaar ik extra productkennis.
Voor mij is De Groot een organisatie waar klantgerichtheid en servicegerichtheid voorop staan. Door de jaren heen hebben we erg veel kennis op kunnen bouwen, waardoor we onze klanten op een goede manier kunnen adviseren. Dit kunnen we ook vanuit onze grote showroom doen, waar we de machine ook meteen kunnen laten zien.'

Bekijk alle vacatures

Wil jij ook werken bij De Groot? Bekijk nu of we een passende vacature voor jou hebben.

Alle vacatures