Met jou...

...minder stilstand.

Bij De Groot hebben we de ambitie om bij te dragen aan een mooiere wereld met de machines en diensten die wij leveren. Wanneer wij ons werk goed doen krijgt het bouwen met hout een flinke impuls en kunnen we kunststoffen op de juiste manier toepassen. En dat betekent meer goede woningen, minder CO2 en minder afhankelijk van gas. Om die ambitie te realiseren hebben we jouw hulp nodig. Lijkt het jou leuk om een technische ‘De Grooter’ te worden? Reageer dan snel op onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. Met jou… een betere leefomgeving!

Onze actuele technische vacatures

Onderhoudstechnicus starter

Bekijk vacature

Onderhoudstechnicus ervaren

Bekijk vacature

Storingstechnicus beginnend

Bekijk vacature


Storingstechnicus ervaren

Bekijk vacature

Allround servicetechnicus

Bekijk vacature

BBL mechatronica

Bekijk vacature

Onze kernwaarden

Wat kenmerkt nu een echte De Grooter? Het antwoord op deze vraag vind je terug in onze kernwaarden:

Familie?
Wij gedragen ons als één familie, voelen ons thuis en iedereen is gelijk.
Loyaal?‍?
Wij zijn trouw en voelen ons betrokken bij ons bedrijf en onze klanten.
Trots?
Wij zijn trots op ons bedrijf en op de prestaties die we samen leveren.
Gedreven?
Met ons enthousiaste team zetten we ons dagelijks in voor de klant en streven wij naar de hoogste kwaliteit. We halen het beste uit onszelf, werken met passie en zijn elke dag op zoek naar verbetering.

Open sollicitatie

Heb je momenteel geen technische vacature gevonden die goed bij jouw ervaring en interesse past? En wil je toch erg graag bij De Groot Bewerkingsmachines komen werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. We bewaren jouw CV een jaar en nemen contact met je op als er weer een passende vacature is. Of je verhaal is zo goed dat we je meteen uitnodigen voor een kennismaking. Jouw open sollicitatie kun je sturen naar Myrthe Ruijs: myrthe.ruijs@degroot.nl of neem telefonisch contact met Myrthe op via 0645060087.