Op donderdag 27 juni opent Awood haar deuren voor een exclusief evenement: 'Fabriek in focus: Awood & De Groot. Tijdens deze dag krijgt u de kans om een kijkje te nemen naar de geavanceerde technologieën en processen die onze bedrijven gebruiken om hoogwaardige houtbewerkingsproducten te produceren. 

U krijgt alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen binnen de houtbewerkingsindustrie, kunt demonstraties van de state-of-the-art schaaflijn van Awood bijwonen, kan al uw prangende vragen stellen aan de medewerkers van Awood én u heeft de mogelijkheid om te netwerken met professionals uit de branche.

Lees op deze pagina meer over wat u kunt verwachten op deze inspirerende dag en hoe u zich kunt inschrijven voor een tijdslot.

Direct inschrijven

Programma Fabriek in focus

Wanneer:  27 juni 2024
Tijd: 10:00 - 12:00, 13:00 - 15:00 of 15:00 - 17:00 uur
Waar: Bij Awood, Weverstraat 14 in Uden
Wie: voor iedereen die geïnteresseerd is!

Demonstratie

State-of-the-art schaaflijn van Awood.

Kennisplein

Specialisten op het gebied van automatisering, IoT-tools, Service-experts etc.

Direct aanmelden

Demonstratie

State-of-the-art schaaflijn

Bestaande uit onder andere een geautomatiseerde invoer, moderne krachtige lintzaag als dubbele bandherzaag (ProfiSplit 1100) met een vermogensbereik tot 80 m/min, een Luxscan Shapescan die de kromming van het hout meet en indien nodig zorgt dat het hout wordt gedraaid, Powermat 3000 vierzijdige schaafmachine met maar liefst 14 motoren, Quadramat dubbele pennenbank, geautomatiseerde uitvoer incl. stapelaar en omsnoeringssyteem, digitaal gereedschapmeetapparaat OptiControl Digital en software voor werkvoorbereiding Moulder Master.

Klantverhaal Awood

Awood vertelt hoe zij de aanschaf, plaatsing en ingebruikname van deze machinelijn hebben beleefd. Hoe verliep het aankoop- en beslissingstraject? Wat zouden ze de volgende keer anders doen? Hoe is het personeel meegenomen in de beslissing? Bovendien beantwoorden ze na afloop met veel plezier al jouw vragen.

Een greep uit het kennisplein

bSolid

Hoe werkt de programmeringssoftware van een Biesse CNC-gestuurde bewerkingsmachine? Moet je handig zijn met computers om hiervan gebruik te maken? Hoe werkt het digitaal simleren van een CNC-bewerking? Welke macro’s zijn allemaal beschikbaar? Onze experts van Automation beantwoorden al jouw prangende vragen over het softwarepakket van de Biesse CNC-machine.

Software & koppelen van systemen

Ontdek tijdens een bezoek aan deze stand de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software en krijg de mogelijkheid om al jouw ideeën en vragen voor te leggen.

Deze lijst wordt aangevuld.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website van Awood: www.awood.nl/fabriekinfocus.

Direct naar de website om aan te melden