Geslaagde SmartCabinet Dag van CNCware: innovatie & inspiratie binnen de interieurbouw 

- 2 juli 2024

Op dinsdag 2 juli verwelkomden De Groot Bewerkingsmachines en CNCware een groep enthousiaste interieurbouwers in de showroom in Rosmalen voor de langverwachte SmartCabinet Dag. Het evenement bleek een groot succes, met een goede opkomst en talrijke inspirerende gesprekken en demonstraties die de aanwezigen nieuwe inzichten gaven in de toekomst van interieurbouw.

De dag begon met een hartelijke ontvangst en een heerlijk kopje koffie, waardoor deelnemers direct konden netwerken en ervaringen delen. Na een korte introductie van het programma werd de eerste demonstratie gegeven, waarbij de SmartCabinet software in real-time werd gepresenteerd. 

Een van de hoogtepunten van de dag was het klantverhaal van Milan Bolweg van Kastmakers.nl. Milan deelde zijn praktijkervaringen met SmartCabinet en de CNC-machines van Biesse, wat leidde tot een boeiende discussie over de praktische toepassingen en voordelen van deze technologieën in de interieurbouw. 

Na een korte koffiepauze gingen de demonstraties verder, waarbij de deelnemers konden zien hoe een kast, ontworpen in SmartCabinet, werd geproduceerd op een CNC-machine van Biesse. Deze live demonstratie benadrukte de precisie en efficiëntie van de machines, en hoe ze kunnen bijdragen aan een meer gestroomlijnd productieproces.

Het evenement werd afgesloten met een heerlijke lunch, waar deelnemers de kans kregen om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en verder te netwerken. De positieve reacties en de levendige discussies waren een duidelijk teken dat de SmartCabinet Dag een blijvende indruk heeft gemaakt op alle aanwezigen.

De Groot Bewerkingsmachines en CNCware danken alle deelnemers voor hun aanwezigheid en actieve deelname, en kijken uit naar toekomstige evenementen waar innovaties in de interieurbouw opnieuw centraal zullen staan.