Biesse Stream A Smart Kantenaanlijmmachine

Wij zijn momenteel gesloten. Stuur een mail naar aanvragen@degroot.nl en we beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Leasen mogelijk

Eigenschappen Biesse Stream A Smart Kantenaanlijmmachine

  • 800.StreamAS0001
  • 25 mtr/min
  • 0,4 - 3 mm
  • 0,4 - 22 mm
  • 64 mm
  • 50 mm
  • 140 mm
  • 10 - 60 mm
  • Biesse
Lees minderLees meer

Beschrijving

De Biesse Stream A Smart is een kantenaanlijmmachine die niet onderdoet voor zijn industriële broers qua prestaties, maar minder plek inneemt. Anders dan bijvoorbeeld de Stream A, komt de Stream A Smart in zes uitvoeringen met per machine enkele opties. Zo is er voor elk type kantaanlijmwerk een juiste configuratie beschikbaar. De vaste configuraties zorgen ervoor dat er geen engineers bij de productie te pas hoeven te komen, wat resulteert in financieel voordeel voor jou.

100% stabiel

Ook de Stream A Smart Kantenaanlijmmachine is gebouwd op het zeer robuuste onderstel van de Stream-serie. Dit frame elimineert vibraties en dit zorgt voor de mooiste kant.

De bediening gaat via het grote 24 inch touchscreen. Alle units kunnen ingesteld worden en ook de temperatuur is gemakkelijk te bedienen. De belangrijkste statistieken van de machine roep je met enkele tikken op het scherm op.

Verder is de machine uit te breiden met een terugloopbaan, waarmee er slechts één operator nodig is om tot wel 25 meter per minuut te kunnen lijmen met een tussenruimte van slechts 450 mm.

Kantaanlijm bewerkingsunits

Voor elk soort kantaanlijmwerk is een juiste machine beschikbaar. Of je nu dikke houten strips wilt aanlijmen of misschien wel een 0,4 mm band, of een combinatie van beide. Wij helpen jou de juiste Stream A Smart te vinden. De beschikbare units voor de Stream A Smart zijn:

Stel jouw kantenaanlijmmachine met ons samen

We laten de Biesse Stream A Smart kantenaanlijmmachine graag aan je zien tijdens een demonstratie. Deze demonstratie gebruiken we als basis voor de verdere gesprekken, waarin we de juiste configuratie voor jou gaan vinden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan op werkdagen en zaterdagochtenden via 073 547 1300.

Biesse Stream A Smart Kantenaanlijmmachine

Wij zijn momenteel gesloten. Stuur een mail naar aanvragen@degroot.nl en we beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Leasen mogelijk