Perfecte combinatie van werk en plezier 

- Big Meeting zomereditie 2024

Bij De Groot staat verbinding centraal, en onze jaarlijkse Big Meeting zomereditie is hier een perfect voorbeeld van. Op deze speciale dag brengen we alle afdelingen samen om te leren, ervaringen uit te wisselen maar vooral om elkaar beter te leren kennen. 

De ochtend begon met afdelingsspecifieke programma's. Elke afdeling had de vrijheid om de ochtend naar eigen wens in te vullen. Sommigen kozen voor scholing, anderen besteedden tijd aan voorwerk voor de vakantieperiode, terwijl weer anderen de tijd gebruikten voor teambuilding. Deze activiteiten zorgen niet alleen voor productiviteit maar ook voor versterking van de teamgeest binnen de afdelingen. Daarnaast bood het een mooie kans voor de afdelingen service en verkoop om met hun gehele team samen te komen. Deze mannen zijn niet vaak allemaal tegelijk op kantoor aanwezig, dus een uitgelezen kans om bij te praten en ervaringen uit te wisselen. 

Na deze productieve ochtend was het tijd voor een gezamenlijke lunch, verzorgd door ons fantastische Facilitair team. De lunch was, zoals altijd, uitstekend geregeld en bood de perfecte gelegenheid om bij te praten met collega's. 

Met volle buiken was het tijd om de cijfers van het eerste half jaar op een leuke en interactieve manier te bespreken middels een Kahoot. Daarna werden voor een workshop alle De Groot'ers in groepen verdeeld. Er werd niet alleen meer over het bedrijf geleerd maar ook over elkaar. 

De dag werd afgesloten met een gezellige borrel met muziek van onze eigen huis DJ Berend, die naast een uitstekende logistiek coördinator ook en geweldige DJ bleek te zijn. Ondertussen liep illusionist Peter Vogel door de menigte en verbaasde iedereen met zijn magische acts. Zelfs bij het terugspoelen van de videobeelden bleef het vaak een raadsel hoe hij zijn trucs uitvoerde. De BBQ die volgde werd opgeluisterd door Perry Stuiver. 

Na de BBQ en stiekem wat voetbal tussendoor, kwam Arjon Oostrom de zaal op zijn kop zetten met een knallend optreden. Perry sloot de avond af. We kijken nu al uit naar de wintereditie!

Deze dag was niet alleen een groot succes, maar ook een perfect voorbeeld van de cultuur bij De Groot. We zijn een echt Brabants familiebedrijf waar de kernwoorden gedreven, loyaal, familie en trots centraal staan. Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan? We hebben nog vacatures en verwelkomen graag nieuwe collega's die de volgende Big Meeting met ons willen meebeleven!