CNC-machines

De Groot is expert in CNC frees-, boor- en zaagmachines voor massief hout, plaatmateriaal en kunststof. Naast het leveren van machines bieden wij ook scholingonderhoudkeuring en onderdelen aan. Uiteraard ben je welkom in Rosmalen voor een vrijblijvende demonstratie van onze CNC-machine in het democenter.
Hulp nodig bij je keuze? Bezoek dan ook eens deze pagina:

Hoe kies ik een CNC-machine?

Verfijn je keuze
Subcategorie
Fabrikant
Hulp nodig bij je keuze?

Deel je wensen met onze collega's. We helpen je graag.

Bel +31 73 547 1300
7 producten
Weinig Conturex Greenline / Greenline Plus CNC-bewerkingscentrum
Weinig Conturex Vario XS CNC-bewerkingscentrum
Weinig Conturex Vario S/L CNC-bewerkingscentrum
Weinig Conturex Vario XL CNC-bewerkingscentrum
Weinig Conturex Systems Line
Biesse Winline CNC-bewerkingscentrum
Biesse Winline Dutch Edition CNC-bewerkingscentrum

CNC machines

Computergestuurde bewerkingsmachines voor hout en plaatmateriaal van prachtige merken als Biesse en Weinig vind je bij De Groot. Wij kunnen zowel nieuwe als gebruikte cnc freesmachines leveren. Je kunt bij ons terecht voor cnc bovenfrezen, cnc boormachines, cnc bewerkingscentra, cnc bewerkingsstations, cnc opdeelzagen, cnc inkroosmachines en cnc elementenlijnen (prefab).

We hechten veel waarde aan een goede kwaliteit machines en zijn onder andere exclusief leverancier in Nederland van de toonaangevende merken als Biesse en Weinig.

CNC machine hout en plaat demonstratie

Onze specialisten gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat De Groot voor jou kan betekenen en laten daarbij zien welke cnc mogelijkheden we bieden. Een groot deel van onze nieuwe cnc machines staat voor jou aangesloten op stroom, lucht en afzuiging in het democenter in Rosmalen. Maak een afspraak voor een demonstratie op maat.

Onderdelen voor CNC machines

Ben je op zoek naar onderdelen of service voor jouw cnc machine? Ook dan ben je bij De Groot aan het juiste adres. De Groot Bewerkingsmachines heeft veel onderdelen voor cnc machines op voorraad. Niet alleen de slijtagedelen en verbruiksartikelen, maar ook handige hulpmiddelen.

CNC machine - Biesse Rover A